Poradna Ionic-CARE Triton X6 černá

Autor: | Vloženo: 29.01.2020 000 07:29 | Témata: Poradna Ionic-CARE Triton X6 černá

Kovové předměty, krb

Dobrý den,
na přístroji se uvádí, že by neměl být používán v místnosti s otevřeným krbem nebo zapálenou svíčkou - máme krbový kamna cca 4m od čističky - v čem spočívá daný problém? Jaká je minimální vzdálenost pro umístění kovových předmětů? Jedná se mi o židle s kovovým rámem, které jsou cca 0,5m od čističky.

Prosím o uvedení těchto min. vzdáleností - všude se o tom píše, ale nikde se neuvádí co je poblíž a co už ne.

Děkuji.

  • 31. ledna 2020 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den. U otevřeného ohně (i u svíčky, zvláště u nekvalitních olejových) dochází k produkci sazí. Ty čistička nasává a saze se velmi rychle usazují na filtru. Ten je však ve velkém množství nedokáže udržet a může dojít k jejich uvolnění do místnosti. Při použití uzavřených krbových kamen doporučujeme kontrolovat filtr minimálně každé 2 dny, aby k tomuto nedošlo.
    Cisticka by nemela smerovat vydechy na velke kovove plochy, aby se produkovane zaporne ionty nevybijely drive, nez se dostanou do prostoru mistnosti. Kovove zidle v tomto pripade nemaji na tuto skutecnost vliv.
    www.ionic-care.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.