Poradna Zvlhčovače a čističky vzduchu


Autor: | Vloženo: 05.02.2013 000 21:50 | Témata: Poradna Zvlhčovače a čističky vzduchu

Čistička vzduchu a alergie

Dobrý den, koupili jsme si kočku, ale příteli se objevila po několika dnech alergie, předpokládáme, že na tu kočku. Napadlo nás proto koupit čističku vzduchu, ale nevíme, jestli také s ionizátorem nebo bez. Cena by měla být kolem 3.000,-Kč. Byt máme velký asi 50m2. Mohli byste mi prosím poradit, jaký produkt je nejlepší na odstranění co nejvíce alergenů a jak rychle taková čistička "zafunguje"? Děkuju mockrát za brzkou odpověď.

  • KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

    KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

    6. února 2013

    Dobrý den Lucie,
    problém s alergií na zvířátka sám dobře znám. V každém případě bych doporučoval ČISTIČKU VZDUCHU S IONIZÁTOREM. Na našem trhu je celá řada přístrojů, většina pochází z Číny (ty bych asi moc nedoporučoval, už jenom z důvodu nedostupnosti náhradních dílů). Přístroj, který opravdu funguje a je ověřený celouřadou zákazníků je IONIC-CARE (možná jste tento přístroj viděla v pořadu Rady ptáka Loskutáka). Pokud by jste se rozhodli tento přístro zakoupit, tak můžete ZDE: http://www.szo.cz... nebo ZDE: http://www.szo.cz... (liší se pouze barvou).

    Přeji hezký den
    a zůstávám se srdečnými pozdravy.

    KRÁSNÝ-zdravotnická technika sro
    Politických vězňů 48
    301 00 PLZEŇ
    Telefon: 377 424 999

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 27. února 2013 - Odpověď partnera sekce ProAlergiky.cz

    Dobrý den paní Lucie,
    čistčika vyzduchu by v tomto případě mohla pomoct, ale vzhledem k tomu, že se u vašeho přítele objevila alergie již po několika dnech a kočku nemáte dlouho, uvažovala bych i o jejím vrácení. Alergie se totiž může stupňovat.

    Čistička vzduchu na kočičí alergeny účinná je, vzhledem k velikosti prostoru bych doporučovala spíše čističku s vyšším vzduchovým výkonem. Podívejte na tyto modely: http://www.proalergiky.cz..., http://www.proalergiky.cz.... Cenově jsou sice o něco výš, než byla vaše původní představa, ale jedná se o výkonné čističky, které alergeny odstrańují opravdu spolehlivě.

    Pokud byste potřebovala další informace, neváhejte se na nás obrátit. Rádi poradíme.

    Hezký den
    Dana Štěpánková, http://www.proalergiky.cz/eshop/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.