Nejnovější recenze ze sekce Zvlhčovače a čističky vzduchu
- osvěžuje vzduch, snadná údržba - odpadá výměna filtrů
- už jsme si v rodině pořídili třetí kus a ještě se nedostatek nedostavil !!!
- skutečně funguje,není to marketing tah
- cena!!!
- voda vystačí na dlouhou dobu, přitom jsem s prací spokojen.
- žádný
- Kupují již druhou čističku vzduchu jako dárek, mám ji doma 2 roky a jsem naprosto spokojená. Opravdu funguje, jak má.
tento zvlhčovač používám několik let,letos bohužel přestal dávat páru,jsem ráda že jsem v tomto obchodě mohla koupit ten samý protože mi vyhovoval, asi se už nevyrábí, za dobrou cenu
Už mám druhý, v obýváku a v ložnici. Je to opravdu znát.
Wellife 25 W JF-010
Zakoupeno v tv-products.cz
- filtr na vodu
- má fakt úžasný výkon
- je tichý, zvuk je monotónní, dá se u toho spát i když běží na větší výkon, na slabý výkon je tišší než topení
- ovládání přes aplikaci je skvělé, jednoduché, je tam detailnější nastavení než na samotném přístroji (třeba plynulé nastavení intenzity místo 3 stupňů na přístroji, víc barev podsvícení, appka ukazuje i stav vhlkosti)
- dá se vypnout podsvícení i displej, takže v noci nic nesvítí
- dá se nastavit barva a intenzita podsvícení přes appku
- dá se nastavit časovač přes aplikaci
- snadné dolévání vody seshora, velká nádobka
- pára nezanechává fleky ani povrch kolem zvlhčovače není vlhký
- má 2 nastavitelné trysky na páru a foukají skvěle, vysoko do prostoru
- vlhkoměr občas ukazuje zvláštně, údaj skáče nahoru dolů, ale časem se ustálí
- na Alze udávají výkon 550 ml/h, ale ten se týká pouze teplé páry - je to matoucí, u studené je to 300 ml/h
- aroma olejíček není až tak cítit i když tam dám docela dost kapek
mám jej asi 14 dní a za mě je to nejlepší zvlhčovač za super cenu, v bytě jsem měla každý rok sucho, jen 30%.. a starší zvlhčovač moc nepomáhal, a s tímhle mám za chvíli v ložnici 70% vlhkosti a je to moc příjemné :)
Ionic-Care Triton X6 modrá
Zakoupeno v Ionic-CARE.cz
vše ok
- kvalitní sledování a čištění vzduchu v mnoha parametrech (prach, HCHO, org. látky, NO2)
- bezpečné zvlhčování vzduchu (v obyčejném zvlhčovači se vždy rozmnoží bakterie a to vede k infekcím dýchacích cest)
- design (nemusí každému vyhovovat)
- sledovaní parametrů včetně historie a řízení i přes aplikaci
- přiměřeně velká nádrž na vodu - stačí na 1 den pro zvýšení vlhkosti o 5-7%
- poměrně hlučný, zvlášť při vyšším výkonu
- nastavení vlhkosti jen po 10%
- vlhkost ukazuje o 10% vyšší než je skutečná (možná vada mého kusu)
- Zatím nevyzkoušen.
- Nevím
Zatím nevyzkoušen.
- Hezké na oko, praktické zvlhčení vzduchu v místnosti mizivé. Dle výrobce vhodné do 40m2 , u mých 34m2 prostě nedostatečné.
Rohnson R-9582
Zakoupeno v Rohnson
Vypadá hezky.
Airversa Humelle AH1 šedý
Přidáno: 18. listopadu 2024
(naposledy upraveno 18. listopadu 2024)
Zakoupeno v AIRVERSA
- THREAD
- Tichá. Ze začátku zápach - bylo způsobeno nesprávným nastavením ( v malé místnosti jsme nastavili na nejvyšší výkon). Čistička nesmrdí, nehučí, jsme moc spokojeni.
Moc ho nepoužívame jelikož jsme si kupovali odvlhčovač vzduchu kvůli nadměrné vlhkosti v bytě. Jako dárek k objednávce bychom spíše uvítali HEPA filtr než zvlhčovač vzduchu. Jinak vyzkoušen pouze na chvíli. Mění barvy, pára se dá nastavit na souvislé vypouštění nebo tří sekundový interval (3s. zap./3s. vyp.). Napájení přes USB není špatný škoda jen že nemá vlastní baterii aby byl víc přenosný. Takhle je člověk upoután k zásuvce nebo alespoň k zařízení s USB portem. Plní spíše dekorativní účel než funkci plnohodnotného zvlhčovače.
Maximální spokojenost.
- Hned po první noci kdy byl přístroj puštěný bylo viditelné zlepšení zdravotního stavu
- Výborný na kašel, rýmu, zahlenění a astma
S produktem jsem spokojená. Pomohl nám s chronickým kašlem a zahleněním u dětí. Doporučuji všem!
- Velice tichý chod,malá spotřeba,vysoká účinnost
Bezvadně čistí vzduch,nikde žádný prach,prostě paráda...