Nejnovější recenze ze sekce Zvlhčovače a čističky vzduchu
- Funguje, jak má.
- Je docela tichý, ale to je velice subjektivní hodnocení.
- Jednoduchá obsluha.
- Jednoduchý a funkční design, čištění filtru a jeho demontáž, montáž je prkotina.
- Malé rozměry.
- Hezký ovládací panel.
- Ionizátor vzduchu
- Žebrování je na jednom malém místě trochu “pokroucené”, takže ne úplně 100% stav.
- Po vypnutí si nepamatuje nastavení ionizace vzduchu. Vždy ji musíte opět aktivovat.
- Výkon
- Vzhled
- Tichý noční chod
- Modré osvětlení
- nízká spotřeba
- rušivá modrá signální dioda. Pokud to čtou výrobci, mám prosbu, aby používali světlo o delší vlnové délce než 530 nm, např. žluté, které neblokuje tvorbu melatoninu a zdravý spánek. Vyhnuli se zeleným, modrým a fialovým diodám. https://www.jneurosci.org...
- ionizátor blokuje sousední pozici ve dvouzásuvce, přitom by stačilo, aby horní stěna nepřesahovala 2 cm od osy vidlice
Co je vhodné si uvědomit, než začneme ionizátor používat:
- Ionizátor nečistí vzduch. Nečistoty ulpí na površích - černé stěny a záclony. Největší plochu v místnosti tvoří plíce (140 m²). Je pravděpodobné, že znečištění uvízne v plicích, proto je vhodné používat ionizátor pouze v čistém prostředí.
- Také malé množství ozonu O₃ produkované ionizátorem může způsobit zdravotní problémy, proto je vhodné umístit ionizátor níže, abychom nedýchali ozon klesající k podlaze (hustota O₃: 2,14 kg/m³ je větší než O₂: 1,43 kg/m³ a N₂: 1,25 kg/m³).
- Udává se rychlost pohybu záporných iontů cca 0,24 m/s a jejich životnost několik sekund až minut. Optimální vzdálenost od ionizátoru je 2,5 až 3 m. Se vzdálenosti od ionizátoru koncentrace lehkých záporných iontů klesá, ideálně by měla být 1000 až 5000 iontů/cm³ vzduchu.
- Vzduch nelze ionizovat do zásoby. Po vypnutí ionizátoru efekt během pár minut vymizí.
- Kompaktní a opravdu funguje
- V návodu není uvedeno, jaká hodnota znečištění je v pořádku a jaká už ne
Spokojen
- Dotykový displej
- Jednoduché nastavenie cez mobil
- Pomer cena / výkon
- Filter na 289 dní
- trošku drahší filter
Ako fajčiar odporúčam túto čističku vzduchu. Trošku hlučnejšia na plný výkon ale je to otázka zvyku.
- Výkonný
- Tichý
- Spolehlivý, Funkční
- Dobrá cena
Výkonný, tichý a spolehlivý. Obrovská radost! Osobně trpím respiračními problémy s dýcháním, proto jsem s koupí neváhala. Vše funguje jak má. Rozhodně mohu doporučit.
Opravdu splňuje svou funkci. Při prvním zapnutí jsme měli v bytě jen 20% vlhkosti a teď v pohodě.
- Docela výkonný stroj na mlhu. Vyrobil jsem si nástavec, který rozptiluje mlhu ve větší výšce. Lepší zvlhčování vzduchu a kolem přístroje je sucho.
- Dobře spím a lépe se mi dýchá Je to prostě super Nelituji že jsem si ten výrobek koupila
Zatím jsme velmi spokojeni
- Mám několik dnů, ale zatím jsem maximálně spokojená
- rychle čistí vzduch
- ovládání přes Wi-Fi
zatím nic
- zvlhčuje rychle
- vydrží dlouho
- hezky svítí
- Tichý a bez problémový chod.
- Cena?
Máme doma už dva kusy.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Super tichý chod, čističku máme v ložnici a vůbec není slyšet. Jednoduché ovládání a ještě jednodušší čistění (bez nutnosti kupovat filtry a jiné příslušenství). Čistí velmi dobře, po 4 dnech provozu jsme z filtru očistili černý prach. Design moc pěkný. Mini čistička v lednici taky super.
kvalitní čistička vzduchu
- Tichý
- Výkonný
- skvělá senzorika
- složitější párování s aplikací
- zařízení nemá češtinu
zatím zkouším.
tichost,dobře funguje,zatím bez problémů
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »