Nejnovější recenze ze sekce Zvlhčovače a čističky vzduchu
ok
- Tichá a velice kvalitní.
- Dobře odstraňuje zápachy. Vytváří příjemnější prostředí.
- Trochou hlučnější
- čistí a zvlhčuje vzduch
- tichý chod
- uhlíkový filtr
- časovač automatického vypnutí
- pojezdová kolečka
Dlouho jsem vybíral až sem se rozhodl pro tuto filtraci a zvolil jsem dobře. Od momentu, kdy sme to začli doma používat tak se prostředí opravdu zlepšilo a to jak kvuli nastavené vlhkosti, tak kvůli filtraci. Jsme oba alergici a díky tomuto přístroji se prostě doma lépe dýchá.
starší verzi teto čističky jsme použivali 19 let je to kvalitní výrobek, proto jsme si pořidili čističku novou.
- Zvlhčování
- Plasma
- Přirozený odpar
- 7l nádržka
- Chybí dětský zámek
- Chybí wifi
- Nelze nastavit hodnotu vlhkosti
Přirozený odpar je super. Výkon zvlhčování je slušný. Nicméně 35 m2 při topení krbem v zimě to už nezvládne, max pomůže proti extrémnímu přesušení, kdy neklesne pod 30%.
Absence dětského zámku je nepochopitelná. A osobně mě dost mrzí, že po připojení do zásuvky se přístroj rovnou nezapne, čímž by se dal vzdáleně řídit alespoň pomocí chytré zásuvky, když už v této cenové kategorii nemá rovnou komunikaci přes wifi jako např. Airbi EVO Wifi. S pomocí chytrého čidla vlhkosti by zase bylo možné řídit zvlhčování na alespoň trochu konkrétní hodnoty. Protože udržování vlhkosti v místnosti na 60% mi přijde jako opačný extrém (raději bych si nastavil třeba 50%). Intervaly čištění jsou nesmysl, jednou týdně se s tím nikdo čistit nebude. Schopnost čistit vzduch nedokáži posoudit, ve zbývající vodě trochu prachu plave, ale nic zásadního. Nádržka na 7l vydrží ke zvlhčování poměrně dlouho (ikdyž by se správně voda měla pravidelně měnit). Osobně bych si vzal spíše dva Airbi EVO Wifi, ikdyž nemají tu plasmu a čištění, zde záleží na preferencích.
- je tichý, výkonný a působí esteticky - hezký doplněk
- dlouholetá spokojenost, zakoupen druhý
- Tichý chod, nízká spotřeba el.energie, vynikající účinnost
- je velmi tichý
- originál švédský výrobek
- 10 letá záruka
- vyšší cena
10 letá záruka je super, ale je třeba se pro ni registrovat u švédské značky a vyměňovat filtry, což je však logické, jelikož u nás jde nonstop a filtry se po čase zanesou... Čistička vzduchu je tichá a má pěkný design. máme ji v zubní ambulanci a zatím spokojenost.
- pěkný design
- kvalita
- 3 letá záruka po registraci na stránce výrobce
OK
Jsem přímo nadšená, už po několika dnech se mi o hodně lépe dýchá. Mockrát děkuji a doporučují ostatním.
Sencor SHF 950WH
Přidáno: 11. března 2024
(naposledy upraveno 11. března 2024)
Zakoupeno v planeo.cz
- Splnil očekávání
- Malý polštářek na aroma olej
Winix ZERO Compact
Přidáno: 10. března 2024
(naposledy upraveno 10. března 2024)
Zakoupeno v cistickyvzduchu.cz
- dělá co má :)
- Znatelně čistší vzduch v místnosti
- Přístroj je tichý, takže může být zapnutý i v noci.
- Jednoduché čištění.
produkt v pořádku, reakce obchodu rychlá, mohu doporučit
- Už mám druhou, perfektní čistička.
- Velká nádoba na vodu, při středním nastavení vydrží celý den.
- Prodlužka záruky funguje, měl jsem prodlouženo na 3 roky a oprava ventilátoru proběhla během 14 dní úplně bez problémů.
- Recenzi dávám po delší době, po 2 letech a 3 měsících začal vrčet ventilátor.
V zimě mám doma velmi suchý vzduch, zvlhčovač vydrží téměř celý den zvlhčovat, nemusí se do něj často doplňovat voda jako u menších modelů.
Povolit víčko nádržky je někdy trochu boj a jde ztuha.
Po 2 letech provozu, krom ventilátoru, který bylo nutné opravit v rámci prodloužené záruky vše funguje. Zatím se neulomil ani držák nádobky (celkem malý výřez a slabší plast).
- Tichý
- Moderní vzhled
- Snadné ovládání
- Lehký, dobře se přenáší
- velká spokojenost
- na doporučení rodičů
Určitě splní svůj účel. Naprosto tichý chod. DOPORUČUJI !!!