Nejnovější recenze ze sekce Zvlhčovače a čističky vzduchu
- Čistička vzduchu je zapnuta třetí den, těžko hodnotit kvalitu čištění vzduchu bez příslušné techniky. Mám ale pocit, že mé alergické reakce na pyl jsou významně lepší. Zatím signalizuje modrou barvou čistý vzduch.
- Zatím jsem spokojen, noční režim je skutečně neslyšitelný, je i výhoda, že v tomto režimu všechny kontrolky zhasnou, takže neruší ani světlem. Čistička je lehká, dá se snadno v náručí přenášet. Nějaké ouško na přenášení by potěšilo.
- Ovládací tlačítka jsou dotyková a jsou velice obtížně vidět, jejich popis téměř splývá černou barvou panelu, protože nejsou podsvícena. Podsvícena jsou jen právě zapnutá tlačítka a tím spíš ostatní nejsou vidět. Musím si svítit na panel baterkou, jinak prstama hledám, co se kde rozsvítí. Problém by vyřešilo různobarevné podsvícení všech tlačítek.
Výrobce inzeruje garantované čistění vzduhu na 99,97%. Nikde v návodu však není popsáno, na co se to vztahuje. Prach, kouř, bakteie, viry, pyl? Na vše dohroady? Jsem akergický na travní pyl. Sezóna mi začala a velice snadno brzo zjistím, na čem jsem. Zatím, jak jsem psal ve výhodách, jsem spokojen, ale ten hlavní nápor teprve přijde v květnu. Pak bych chtěl psát tuto recenzi.
za mě dobrý,nemá chybu
OK.
Acer Pure Cool C2 2v1 Air Purifier & Circulator
Anonym
Přidáno: 3. dubna 2024
(naposledy upraveno 4. dubna 2024)
- Na nejnižší výkon velice tichý
- Slušná hodnota CADR
- Integrovaný ventilátor
- Dobrá citlivost detekce pachů
- Ventilátor se pohybuje po svislé i vodorovné ose
- Nepoužitelná mobilní aplikace
- Nízká citlivost detekce pevných částic
- Slabá nastavitelnost
- Při zapojení do zásuvky se sám nespustí
Největší výhodou je integrovaný ventilátor, protože aby opravdu vyčistila místnost, musí čistička promíchat vzduch. V tomto cenovém segmentu se z tohoto hlediska jedná o nepřekonatelný produkt. Navíc má velice dobré skutečné hodnoty CADR (ve srovnání například s Dyson), takže čistí opravdu intenzivně.
Ventilátor se pohybuje jak po svislé, tak vodorovné ose. Bohužel však nelze nastavit rozpětí pohybu ani periodu - lze pouze jednu nebo obě osy vypnout.
V automatickém režimu čistička sama nastaví průtok vzduchu v závislosti na detekci pevných částic a pachů. Pachy detekuje velice dobře a například při vaření okamžitě reaguje. Na pevné částice naopak nereaguje téměř vůbec (ve srovnání s naší starou Rowentou PU4020).
Čistička má mobilní aplikaci na ovládání přes WiFi - ta je ovšem prakticky nepoužitelná. Stále se odpojuje a ovládání funguje se zpožděním. Pokud by fungovala, daly by se nastavit rozvrhy zapínání, oblíbený režim, případně zobrazit nějaké statistiky senzorů. Neobsahuje žádné další automatizace nebo integraci s jinými zařízeními chytré domácnosti.
Pokud čističku zapojíte do sítě, musíte ji manuálně zapnout. Automatické zapínání v určité hodiny tedy nelze suplovat například časovanou zásuvkou (u Rowenty toto nebyl problém).
Filtry nejsou oddělené, je tam pouze jeden kombinovaný 4in1. Při opotřebování tak nelze koupit pouze jeden z nich. Cena filtru je v současnosti kolem 1000,- Kč.
Hlučnost je další velice silnou stránkou díky velkým ventilátorům. Na nejnižší výkon je téměř neslyšná (u Rowenty se spát nedalo).
- DOBRÉ
- bez chyb
Mám jej krátce, zeptejte se mě za cca 3 msíce
Nízká spotřeba, tichý chod, jenom to namodralé světlo v noci ...
- rychlé, výborná komunikace
- Produkt splnil požadavky
- Hezký vzhled, tichý chod, příjemný účinek.
- Pokud nějaké jsou, ještě jsem na ně nepřišel.
- kvalita
- netradiční čištění
- Velmi tichý, ideální k dětem do pokojíčku, jednoduché ovládání, velká nádoba na vodu. Sám se vypne.
Ionic-CARE Triton X6 stříbrná
Přidáno: 28. března 2024
(naposledy upraveno 23. dubna 2024)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
- TICHY
Super
Ovládání přes wifi
Snadné spárování a instalace
Tichý chod
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »