Nejnovější recenze ze sekce Zvlhčovače a čističky vzduchu
Funguje jak má. Používám denně
Doporučujeme koupit.
Ionic-CARE Triton X6 stříbrná 2 ks
Přidáno: 23. června 2024
(naposledy upraveno 20. července 2024)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
----
dobrý
- Jsem spokojená, máme ho v ložnici, dá se při jeho provozu spát, neruší nás. Jednoduché ovládání a čištění. Má funkci ionizátoru. Příznivá cena. Velký zásobník vody, voda dlouho vydrží. Dá se nastavit, jak dlouho má jet nebo při jaké vlhkosti se má sám vypnout. Pěkný design.
- Svítící displej, který musím vždy před spaním zakrýt, ale už jsem si va to zvykla. Někomu to třeba vadit vůbec nebude. Dle návodu se do něj nesmí dávat oleje a vůně.
- Spokojenost
- Tichý
- Velmi málo mlží, dotykové ovládání občas hodně špatně reaguje a vlhkoměr po spuštění přístroje ukazuje vysoké hodnoty a kvůli tomu se musí nastavit horní práh vlhkosti minimálně na 80, aby se přístroj vůbec "rozjel"
Třeba je "vadný" jen můj kus, moc tomu ale nevěřím, úsudek si udělejte sami, já jsem ho po 3 dnech intenzivního používání vrátil...
Je brzo na hodnocení.
Je brzo na hodnocení.
Čističku mám zatím krátce, ale vybral jsem podle recenzí.
Ionic-CARE Triton X6 černá
Přidáno: 17. června 2024
(naposledy upraveno 17. června 2024)
Zakoupeno v Ionic-CARE.cz
- Funguje potichu
- Moc prachu nezachytí
- Relativně tichý, je slyšet, ale není to obtěžující
- HEPA filtr a ionizace vzduchu - funguje zároveň jako čistička
- absolutně nulový zvlhčovací účinek
- hřídel disků nedoléhá ke stěnám, takže se hýbe, což může zapříčinit, že zuby nedolehnou na pohon a disky se tak nehýbou
- Což je stejně jedno, protože i když se hýbou, tak nezlhčují
- Zmatený vlhkoměr
- Disky byly něčím znečištěné, šlo to těžko dolů
Velké zklamání, za cca 6k bych čekal spolehlivý stroj, opak byl pravdou. Testoval jsem celkem 4 dny.
První dva dny - naplněno vodou po rysku, spuštěno na střední/vysoký výkon (70:30). Přístroj běžel 48 hodin bez přestávky. Po 48h byla v nádržce většina vody, úbytek cca 500-700 ml, což znamená zvlhčovací výkon je max. ubohých 15ml/h oproti udávaným 250ml/h. Zvlhčovací efekt tak veškerý žádný. Řekl bych srovnatelný s kýblem s vodou v pokoji. Kýbl však stojí pár korun.
Druhý pokus - dalších 48h bez přestávky na střední/vysoký výkon. Úplně stejný úbytek, žádný zvlhčovací efekt.
Ukazatel vlhkosti ukazuje střídavě vysokou a střední vlhkost. Nezávislé vlhkoměry různě po místnosti (cca 15m2) ukazují nižší až střední vlhkost.
Jediné pozitivum (za což dávám jednu hvězdu) je, že čistí vzduch, což bylo relativně cítit. Nicméně jsem si kupoval zvlhčovač s čističkou, nikoliv čističku. Vracím. Německá kvalita už není co bývala.
Tichý a výkonný.
- Zkušenost - účinek zatím nevidíme / necitíme, je to krátká doba od pořízení čističky vzduchu
- Z ionizátoru bolí hlava, někomu může vadit jeho "zápach"
- Při vypnutí ionizátoru se současně vypne i UV lampa
Jsem naprosto spokojený s principem a fungováním. Již jsem zakoupil před cca 8 lety tento výrobek, který jsem nyní kvůli poruše vyměnil (vzhledem ke spokojenosti) za stejný nový.
Výrobek splnil,co jsem očekávala.
je to už moje třetí, jedna po mnoha letech nepřetržitého provozu, kdy byla vydatným pomocníkem při několika stavebních pracích v bytě, dosloužila, další mám v provozu a tuto jsem koupila do další místnosti. bydlím v přízemí, hodně se zde práší, neměnila bych, za mne naprostá špička - prakticky bezúdržbová, naprosto nehlučná, žádné dokupování filtrů. a jako bonus pidičistička do lednice :-)
doporučuji.
Čistý vzduch, ovládání přes internet, tichý chod.
Prostě super
- Tichý
- Bez ventilátoru, tedy zcela tichý
- Minimální spotřeba, asi 5W. Může běžet nonstop
- Žádný spotřební materiál - elektrody se jednou týdně omyjí
Kontrolní LED je modrá. Mám ji přelepenou černou tapetou, aby v noci nerušila.
Když jsem kupoval čističku pro sebe, nebyl k ní dárek - malý ionizátor do ledničky či botníku. Samostatně stojí 450,-Kč
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »