Nejnovější recenze ze sekce Zvlhčovače a čističky vzduchu
- Ionic care nám byl doporučený...
- Spokojenost
Zakoupeno na základě zkušeností známých s produktem. Hlavní je pro mne eliminace výskytu prachu.
- Velmi hlucny provoz
- Snizeni vykonu nesnizi hluk
- Nocni rezim vypina pouze podsciceni nadrze. Neresi hluk a podsviceni displaye
- Automaticke udrzovani vlhkosti ma nizkou hysterezi, tj. zapina se velmi casto a po kratkych intervalech
- Mlha se spatne nerozptyluje. Po delsim provozu vznikaji pod zvlhcovackou louze vody
- Kratky privodni kabel. Bud dokupte prodluzku nebo se bude mlha kondenzovat kousek od elektricke zastrcky
Zvlhcovacku Rohnson jsem vratil a misto ni koupil "Zvlhčovač SmartLife NEDIS HUMI150BKW". Ten funguje perfektne a nema zadny z nedostatku Rohnsona.
:D
- Tichý
- Úsporný
- Světlo z diody mě v noci trochu ruší.
Skvělý produkt. Máme vyzkoušeno od příbuzných. Na základě spokojenosti jsme koupili vlastní.
Řekla bych, že mě i dětem se lépe spí.
- Design
- Mám to nastavené na automat a stává se často, že větrák na nejnižší výkon nepříjemně hučí, ale není to pořád, kdy přes den to nijak nevadí, ale večer u televize je to nepříjemné poslouchat. Každopádně reklamovat nebudu, jelikož nevěřím že by mi to e-shop uznal, spíš by se mi hodila ráda, jak svépomocí zařídit, aby to bylo potichu neustále.
Viz negativní reakce, zřejmě by to chtělo kvalitnější lozisko větráku.
Reakce obchodu Gavri.cz
samozřejmě, že pokud nastala takováto závada naše společnost Gavri reklamaci uzná. Neváhejte se na nás obrátit s reklamací.
s pozdravem
Michal
Tým NOATON
- Design
- Jednoduché ovládání a čistění
- Vzduch doma je o dost lepší
- Tichý provoz
Byla jsem dost zvědavá na to jak čistička funguje. Už po třech dnech jsem otřela tyče a kapesník jsem měla úplně černý. Rozhodně doporučuji do větších měst nebo když máte doma domácí mazlíčky. Protože když ke mně přišla alergická kamarádka, tak neměla vůbec žádný problém s dýcháním.
Zcela bezhlučný provoz - úplně tichý.
Příjemně - lehce chladivý vzduch - doporučuji.
- Je to hned cítit, že je to jiný vzduch. Jako bych byl u vody v létě. Čistička je krásná na pohled a hodí se všude. Žádný hluk!
- Žádná není
Neuvěřitelné.jak se lépe dýchá a je jiný vzduch v místnosti .Ovládání přes homepod.
- zvlhčení vzduch pro kytky
- zachytává prach a vzduch je lepší
- Máme kocoura a kouříme. Čistička opravdu vzduch rychle vyčistí a na "auto" je opravdu úplně tichá.
Zatím po týdnu provozu jsme mile překvapení. Doporučuji.
Nevýhoda; je trochu hlučný i na nejnižší rychlost.
velmi tiché
- Vše odpovídá, jak je uvedeno v popisu produktu. Tichý. Pomohlo od prachu a pilu z ulice. V kanceláři je lepší vzduch pro alergiky. Jsme spokojeni.
Ionic-CARE Triton X6 stříbrná
Přidáno: 23. dubna 2024
(naposledy upraveno 23. dubna 2024)
Zakoupeno v Ionic-CARE.cz
- Super tichý !!
Žádná !!
Tichý
Neco to dela-zadny zazrak to vsak neni
- nehlučý